Selecteer een pagina

Over ons

Uw tweede woning: nog nooit zo bereikbaar

De markt laat al weer een flinke stijging in de verkopen zien, dus wacht niet te lang. Wilt u een appartement of villa? Er is voor elk wat wils. En ook niet onbelangrijk: Real -E-Estate heeft projecten in elke prijsklasse, en waar u maar wilt.

Door met Real-E-Estate in zee te gaan, kan u feitelijk alles uit handen genomen worden. Persoonlijke service wordt namelijk hoog in het vaandel gedragen.

De aankoop van een huis in een ander land is een hele onderneming, daar zijn we ons terdege van bewust. Vandaar dat we met onze cliënten de weg stap voor stap mee bewandelen. Zo zetten wij ze niet op het vliegtuig naar Spanje met de boodschap ‘Ga maar eens zien of het wat is.’. Dat doen we samen. Real-E-Estate regelt de aankoop, de financiering en het verdere verloop – tot aan de inrichting toe als daar behoefte aan bestaat – van het droomhuis. Úw droomhuis!

Stap 1: Het gesprek

Wij vinden dat het kopen van een huis een zeer persoonlijke aangelegenheid is, en niet over 1 nacht ijs moet gaan . Het is dan ook van het grootse belang dat u dit proces instapt met een organisatie waarbij u een goed gevoel heeft.

Wij stellen dan ook voor dat wij beginnen met een goed gesprek. In dit gesprek kunnen wij dieper ingaan op onze werkwijze en kunt u vertellen over uw wensen. Zo kunnen wij gericht voor u op zoek gaan en bent u verzekerd van de beste service . Om vervolgens op een gerichte en efficiënte wijze op zoek te kunnen gaan naar uw huis, is het belangrijk dat uw voorkeuren en uw eisen helder in kaart worden gebracht.

Wij stellen derhalve samen met u een profiel vast waaraan de woning en omgeving dienen te voldoen.

Na deze analyse maken we samen met u een selectie van de verschillende woningen die u zou willen bezichtigen .

Stap 2: Bezichtigen

Wij begeleiden u persoonlijk zodat u in uw eigen taal alles aan ons kan vragen. Uw tijd wordt op deze manier zo optimaal mogelijk benut.

Tijdens deze bezichtiging laten wij u natuurlijk alle ins en outs zien van de omgeving , de stranden enz.

Stap 3: Begeleiding kooptraject

Wanneer u een woning heeft gevonden die aan de door u gestelde criteria voldoet, zullen wij u gedurende het gehele kooptraject zorgvuldig begeleiden:

Wij voeren namens u de onderhandelingen en hebben goede contacten met diverse banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers.. 

Wij controleren en bespreken met u het voorlopig koopcontract en de concept-akte. ( samen met een advocaat)

Stap 4: Uw stijl

Wanneer u uiteindelijk de trotse eigenaar bent van de woning van uw keuze, begint het leven in een nieuwe omgeving. Ook dan is ons netwerk een belangrijke steun in uw rug. Wij hebben goede relaties met meubelzaken, beheerders ( voor verhuur), etc. Zij kunnen u van dienst zijn bij het regelen van diverse praktische zaken, zodat u optimaal kunt gaan genieten van uw aankoop.

Tevens werken wij samen met een binnenhuisstylist die samen met u uw droomhuis kan inrichten .

Onze partners

If you know what your are looking for , we know where to find it 

Meer info over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

6 + 13 =

Contactgegevens

 

© REAL-E-ESTATE | Privacy verklaring – Website: DROWEB